Rólam

Borszuk Valéria szociálpedagógus, irodalomterapeuta vagyok a Magyar Irodalomterápiás Társaság tagja. Addiktológiai konzultáns, coach és tréner tanulmányokat folytattam. Több, mint egy évtizede dolgozom segítő szakemberként. Munkám során alkoholizmussal, a legkülönbözőbb szenvedélybetegségekkel, devianciákkal, traumákkal, magánéleti krízisekkel, a szenvedés egész skálájával találkoztam. De végeztem tehetséggondozást, tartottam fejlesztő foglalkozásokat, egyéni és csoportos coachingot, tréninget is.

Szakmai érdeklődésem középpontjában a pozitív pszichológia áll. Mi teszi az életet élni érdemessé? Mi a titkuk azoknak az embereknek, akik boldogabbak, erősebbek, rugalmasabbak, mint a többiek, holott az életük semmilyen szempontból sem egyszerűbb, mint másoké.

Az Emberszabás Pedagógiai Műhely létrehozásával egy rég dédelgetett álmomat váltottam valóra. Szakmai munkám során eddig szerzett tapasztalataimat felhasználva, tudásomat folyamatosan tovább bővítve, azért dolgozom, hogy a hozzám forduló egyének, és csoportok életminőségét emeljem, lelki egészségét, jól-létét támogassam, a mindenkiben benne rejlő belső erőt segítsek felszínre hozni.

Hiszek abban, hogy egyik segítő szakembernek sem feladata előírni a teendőket, saját problémájára minden esetben a kliensnek kell megtalálnia a maga számára legmegfelelőbb megoldásokat. Szakemberként ezt a folyamatot szeretném segíteni, és támogatni.